Over La Vita Sana

Je gezondheid is belangrijk. Natuurlijk wil je lekker in je vel zitten en volop genieten van alle leuke dingen in het leven en het liefst je hele leven lang. Een diëtist kan je helpen naar een gezonde en evenwichtige leefstijl voor nu en later. Want een gezonde oude dag begint als je nog jong en vitaal bent. Daarom gaan we samen op zoek naar jouw balans en bepalen we de stappen die jij kunt zetten.

Er is niet één dieet voor iedereen, maar wel voor iedereen een passend dieet. Je kunt bij ons daarom ook terecht voor verschillende soorten dieetzorg. Bijvoorbeeld bij over- of ondergewicht, diabetes en hoge bloeddruk, maar ook bij het afremmen van osteoporose, sarcopenie en het verminderen van klachten van artrose. Dan maken we samen met jou een persoonlijk advies op maat.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Tijdens het eerste consult zal je diëtist inventariseren wat je hulpvraag is en hoe je eet- en leefpatroon eruit ziet. Daarna zal ze je een aantal dingen uitleggen zodat je goed begrijpt waarom we iets adviseren. Dan heb je de informatie in handen om je eet- en leefpatroon te sturen in de goede richting. Na een paar weken zien we je dan graag terug om te kijken of het lukt, zo niet, dan kunnen we je helpen met praktische tips.